Gülbeyaz Güzel Anaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, topluma yön veren ve evrensel bilgiye ulaşabilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Okul Öncesi Eğitim Çağındaki çocuklarımıza değerler eğitimini ön planda tutarak çocuklarımızın ahlaki değerlere sahip bedenen ve ruhen sağlıklı düşünebilen, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan mutlu ve beceriler ile donanmış bireyler olarak yetiştirilmesini sağlayan eğitim ve öğretim etkinliklerine kesintisiz bir şekilde devam etmek.

Başarılar: KIRIKKALE ŞEHİT SUAT YALÇIN ANAOKULUNUN DÜZENLEDİĞİ 2. GELENEKSEL ´´81 İL KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZİ TANIYORUZ TANITIYORUZ´´ ADLI PROJEDE OKULUMUZ ADANA İLİNİ TANITARAK TÜRKİYE 2. Sİ OLMUŞTUR.

Saatler: 07.30-12.30 12.30-17.30
Isınma: MERKEZİ SİSTEM KLİMA
Servis Bilgisi: Servis Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULLARDA ORMAN, E -TWİNİNG, BESLENME DOSTU, TEMİZ OKULUM, ERASMUS

Telefon - 0322 2487874

WEB - https://gulbeyazguzelanaokulu.meb.k12.tr

Adres - HUZUREVLERİ MAH. 77185 SK. NO 10/1 VEHBİ GÜZEL MTAL ÖNÜ ÇUKUROVA / ADANA

Öğretim Şekli :2

Yerleşim Yeri - Huzur Evleri Mah.77185 Sokak No:10/1 Çukurova ADANA

Ulaşım Okulumuza Metro, Belediye Otobüsü, Halk Otobüsü ve Dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2-3 Km. İl merkezine 5-7 Km.