Cumali YILMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

1989 yılında Aladağ’da doğdu. İlköğretim ve liseyi burada tamamladı. 2008 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi sınıf öğretenliğini kazandı. 2009 yılında Çukurova üniversitesine yatay geçiş yaparak burada bir yıl okuduktan sonra okulöncesi öğretmenliği çiftanadal programına başladı. Sınıf öğretmenliği ve okulöncesi öğretmenliğini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Adalet meslek yüksek okulu programını bitirdi. 2012 yılında okulöncesi öğretmeni olarak atandığı Gerdibi İlkokuluna bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra MEB’e bağlı öğretmenevlerinin iktisadi işletmelere dönüştürülmesinde görev aldı.  Aladağ, Yüreğir, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde bulunan İlkokullar ve anaokullarında öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. Amirleri tarafından başarı ve üstün başarı belgeleri ile ödüllendirildi. TGRT haber ve çeşitli radyo spikerlerinden iletişim, diksiyon ve hitabet dersleri aldı. Okul Aile İşbirliği Geliştirme Programı kapsamında aldığı eğitimler sonucunda seminerler ve eğitimler verdi. Akademik anlamda 2019 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi fen ve matematik alanında yüksek lisans eğitimine başladı. 2021 yılında Uluslar arası bir kongrede bildiri ve uluslararsı makale yayınladı. Yönetim kuramları ile güncel siyaset: Okul ve girşimcilik perspektifi adlı bir adet yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Hala Adana Çukurova Gülbeyaz Güzel Anaokulunda müdürlük görevini ifa etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır...