Codeweek 4 All Challenge

Codeweek 4 All Challenge, etkinliklerinizi arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ve tanıdıklarınızla beraber organize etmenizi ve birlikte Kod haftası Mükemmellik Belgesi kazanmanızı sağlar.

05.01.2021 34

Etkinliğinizi kod haftası haritasına eklemenizin yanı sıra, aynı etkinliği başkalarıyla birlikte yapmak için ağınıza ekleyebilirsiniz. Siz ve grubunuz aşağıdaki kriterlerden birini sağladığında hep beraber Kod Haftası Mükemmellik Sertifikası kazanmış olursunuz.

Mükemmellik Belgesi Kazanmak için

• 500 Öğerncinin katılımı ve/veya
  • Bağlantılı 10 etkinlik ve/veya
  • 3 ülkenin dahil olması

Nasıl katılacağım?

İttifakı ilk siz oluşturuyorsanız.

1. Etkinlik ekleme sayfasına gidin ve kodlama etkinliğinizin gerekli ayrıntılarını girin.
  2. Gönder butonunu tıklayın.
  3. Etkinliğiniz kabul edildikten sonra, Codeweek 4 All için sizin için oluşturulmuş benzersiz bir kodu (kelime) e-postanız üzerinden alacaksınız.
  4. Kodu kopyalayın ve meslektaşlarınız veya ağınızdaki diğer kişilerle paylaşarak ortak bir etkinlik düzenleyin. Başkalarının etkinliğinize katılması yaygınlaştırmak için kodu yayın.
  5. Kodlama haftası sonlandıktan sonra, tüm etkinlik düzenleyicilerinden kaç katılımcı katıldığının bildirilmesi istenecektir. Yukarıda belirtilen eşiğe ulaşmayı başardıysanız, siz ve ağınızın bir parçası olarak iş arkadaşlarınız Mükemmellik Sertifikası alacaksınız.

Mevcut bir ittifaka katılıyorsanız.

2. ittifakı oluşturan ilk kişiden aldığınız kodu, Codeweek 4 All Code alanına yapıştırın.
  3. Gönder butonunu tıklayın.
  4. ittifakınızı katılmak için daha fazla kişiye ulaşmak için kodu yayın.

Neden katılmalıyım?

• Kodlamanın önemine dair mesajın yayılmasını sağlamak.
  • Çok sayıda öğrencinin dahil olduğunu görmek.
  • Topluluğunuz da veya uluslararası alanda okulların bağlantı kurmasını sağlamak.
  • Diğer etkinlik düzenleyen öğretmenlerden destek bulmak.
  • Mükemmellik Sertifikası kazanmak için.

Kaynak: meb eba